fbpx

Det enklaste sättet att tjäna pengar

För lag, föreningar och klasser som vill representera en hälsosam livsstil och sälja smidigt online
Starta försäljning

REPRESENTERA EN HÄLSOSAM LIVSSTIL, SÄLJ FAMILJENS VANLIGASTE VITAMINER

Vi på SmartClub vill ge unga idrottare en möjlighet att tjäna pengar och representera en hälsosam livsstil. Tillsammans med en av Sveriges ledande hälsokostleverantörer Better You får unga idrottare nu möjligheten stärka lagkassan genom att sälja familjens vanligaste vitaminboostar.

ÖKA FÖRSÄLJNINGEN, MINSKA ANSTRÄNGNINGEN

Med en unik rabattkod för ert lag säljer ni familjens vanligaste vitaminboost till förmånliga priser. För att minska ansträngningen på spelare och kontaktpersoner så hanterar och levererar vi era beställningar till slutkund. På så sätt kan spelarna fokusera på försäljningen och när beställningarna är gjorda kan ni luta er tillbaka och låta SmartClub sköta resten.

ENKELT ATT SÄLJA, ETT STORT BEHOV

Under rådande omständigheter är behovet av vitaminer och mineraler större än någonsin. De senaste åren har konsumtionen av vitaminboost av olika slag ökat avsevärt till följd av en ökad medvetenhet kring hälsa och livsstil

Better You

Förstklassiga naturliga och veganska hälsokostprodukter som stöttar din hälsa. Laget, föreningen och klassen behåller 25 % av allt dina kunder handlar för i webbshoppen.

Läs mer om Better You

 

Så här enkelt fungerar det

Registrera ditt lag

Utse en kontaktperson som registrerar laget för försäljning. Vi skickar säljmaterial och unika rabattkoder till kontaktpersonen som delar ut till respektive säljare.

Sälj

Sprid din rabattkod och länken till webbshoppen till nära och kära. Var noga med att alla du säljer till använder din unika kod så att de får rabatt på sina köp, och ni får tillskott till lagkassan.

Se lagkassan växa

Vi hanterar och skickar beställningen direkt hem till kunden. Fri frakt inom Sverige. Leverans inom 2-5 dagar. Varje vecka uppdateras du som kontaktperson med lagets försäljningssiffror på resan mot lagets mål.

Några föreningar vi har jobbat med

Vanliga frågor

När och vart levereras beställningarna?

När en beställning har gjorts med en spelares kod i webbshoppen behandlas beställningen nästa vardag och därefter levereras den inom 2-5 arbetsdagar direkt hem till slutkunden.

Vad kostar frakten?

Beställningen skickas alltid fraktfritt inom Sverige. Paketet skickas beroende på vikt till din brevlåda eller närmsta ombud eller valt ombud. Hemleverans med Budbee till orter där det är möjligt erbjuds också mot en mindre kostnad.

När får vi betalningen till lagkassan?

Varje månad betalas den summan som försäljningen har genererat ut till lagkassan

Hur stor är förtjänsten per paket?

Förtjänsten varierar beroende på hur mycket slutkonsumenten handlar för där 25% av all försäljning går till lagkassan eller klasskassan. Ju mer slutkonsumenten handlar för ju större blir tillskottet till lagkassan.

Måste man beställa ett helt produktpaket eller kan man köpa enskilda produkter också?

Självklart kan man köpa enskilda varor från BetterYous sortiment istället för paketen och så länge koden används så går 25% tillbaka till laget eller klassen.

Hur vet jag hur mycket jag har sålt?

Det enklaste sättet att hålla koll på försäljningen är att på egen hand skriva upp varje gång någon gjort en beställning med din kod. Skulle du tappa räkningen eller bli osäker på om en alla beställningar verkligen gjordes så kommer kontaktpersonen varje vecka uppdateras om alla individers försäljning, så då är det bara att fråga kontaktpersonen.

Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Varför välja smartclub?

Lättsålda produkter till bra pris som stöttar hälsa och välbefinnande.

Du behöver inte ligga ute med pengar.

Frakten är gratis inom Sverige.

Kunderna beställer med rabattkod i webbshoppen. Vi hanterar kundernas beställningar och levererar varorna inom 2-5 dagar direkt till kunden.

God service och att det ska vara enkelt för dig som säljer är vårt motto.

Har du några frågor innan du registrerar ditt lag/klass? Kontakta oss så hjälper vi dig!