fbpx

Det enklaste sättet att tjäna pengar

För lag, föreningar och klasser som vill representera en hälsosam livsstil och sälja enkelt och smidigt online
Starta försäljning

REPRESENTERA EN HÄLSOSAM LIVSSTIL, SÄLJ FAMILJENS VANLIGASTE VITAMINER

Vi på SmartClub vill ge unga idrottare en möjlighet att tjäna pengar och representera en hälsosam livsstil. Tillsammans med en av Sveriges ledande hälsokostleverantörer Better You får unga idrottare nu möjligheten stärka lagkassan genom att sälja familjens vanligaste vitaminboostar.

ÖKA FÖRSÄLJNINGEN, MINSKA ANSTRÄNGNINGEN

Med en unik rabattkod för ert lag säljer ni familjens vanligaste vitaminboost till förmånliga priser. För att minska ansträngningen på spelare och kontaktpersoner så hanterar och levererar vi era beställningar till slutkund. På så sätt kan spelarna fokusera på försäljningen och när beställningarna är gjorda kan ni luta er tillbaka och låta SmartClub sköta resten.

ENKELT ATT SÄLJA, ETT STORT BEHOV

Under rådande omständigheter är behovet av vitaminer och mineraler större än någonsin. De senaste åren har konsumtionen av vitaminboost av olika slag ökat avsevärt till följd av en ökad medvetenhet kring hälsa och livsstil

Better You

Förstklassiga naturliga hälsokostprodukter som stöttar din hälsa. Laget, föreningen och klassen behåller 25 % av allt dina kunder handlar för i webbshoppen. Fri frakt och snabba leveranser.

Läs mer om Better You

 

Så här enkelt fungerar det

Registrera ditt lag

Utse en kontaktperson som registrerar laget för att starta försäljning. Vi skickar säljmaterial och unika rabattkoder till kontaktpersonen som delar ut till respektive säljare.

Sälj

Sprid din rabattkod och länken till webbshoppen till nära och kära. Var noga med att alla som beställer online använder din unika kod så att de får rabatt på sitt köp, och ni får tillskott till lagkassan.

Se lagkassan växa

Vi skickar kundens paket inom 2-5 dagar direkt hem till kunden. Fri frakt inom Sverige. Varje vecka uppdateras du som kontaktperson med lagets försäljningssiffror på resan mot lagets mål.

Några föreningar vi har jobbat med

Vanliga frågor

Hur stor är förtjänsten?

Förtjänsten varierar beroende på hur mycket slutkonsumenten handlar för där 25% av all försäljning går till lagkassan. Ju mer slutkonsumenten handlar för ju större blir tillskottet till lagkassan.

Måste vi beställa ett visst antal produkter?

Nej, vi ställer inga sådana krav.

Kundens paket skickas alltid fraktfritt inom Sverige.  

Vad kostar frakten?

Fri frakt inom Sverige.

Kunden beställer och betalar online och får sitt paket levererat direkt hem.

Paketet skickas, beroende på vikt, till kundens brevlåda eller närmsta ombud eller valt ombud. Hemleverans med Budbee eller Airmee till orter där det är möjligt erbjuds också mot en mindre kostnad.

Hur och när levereras beställningen?

Kunden beställer och betalar online och får sitt paket levererat inom 2-5 arbetsdagar direkt hem. Fri frakt inom Sverige.

Paketet skickas, beroende på vikt, till kundens brevlåda eller närmsta ombud eller valt ombud. Hemleverans med Budbee eller Airmee till orter där det är möjligt erbjuds också mot en mindre kostnad.

Hur går betalningen till? När får vi pengarna till lagkassan?

Kunden beställer och betalar online med något av Klarnas olika betalningsalternativ.

Varje månad betalas 25% av den summan som försäljningen har genererat ut till lagkassan.

Hur vet jag hur mycket jag har sålt?

Det enklaste sättet att hålla koll på försäljningen är att på egen hand skriva upp varje gång någon gjort en beställning med din rabattkod. Skulle du tappa räkningen eller bli osäker på om en beställning verkligen gjordes så är det bara att fråga kontaktpersonen.

Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Varför välja smartclub?

Lättsålda produkter till bra pris som stöttar hälsa och välbefinnande.

Fri frakt inom Sverige.

Kunden beställer med rabattkod och betalar online i webbshoppen. Vi hanterar beställningen och levererar varorna inom 2-5 dagar direkt hem till kunden.

God service och att det ska vara enkelt för dig som säljer är vårt motto.

Har du några frågor innan du registrerar ditt lag? Kontakta oss så hjälper vi dig!