fbpx

Om Oss

Om SmartClub

Vi är en startup specialiserad på att hjälpa lag, föreningar och klasser att enkelt och smidigt tjäna pengar till sina cuper, läger och skolresor genom att sälja online.

Vi erbjuder ett omtyckt och lättsålt produktalternativ med svensktillverkade naturliga vitaminer och mineraler. Optimalt för dig som ung idrottare att representera och för dig som förespråkar en hälsosam livsstil.

Dessutom kan du fokusera på att sälja, vi hanterar beställningen och levererar de beställda varorna direkt till slutkunden.

 

BildGalleri

Nisse Johansson föreläser för spelarna på NorrortSportCamp

Nisse Johansson – Ge tillbaka

Entreprenör, grundare av Smartclub

Hej, jag heter Nils Johansson.
När jag var barn åkte jag med mitt basketlag på sommarläger till Åland. Solen strålade. Jag spelade volleyboll i sanden, fysade i gräset tillsammans med de äldre och spelade tuffa matcher mot tjejerna. Jag var i min dröm, när jag tänker tillbaka på Åland bultar hjärtat och en upprymdhet sprider sig i kroppen.

Jag har haft tur. Jag har fått spela flera lagsporter, åka på många cuper och läger. Fått underbara minnen och vänner för livet.

Men i ett lag eller klass har tyvärr inte alla samma ekonomiska förutsättningar. Jag vill ge tillbaka till föreningslivet. Ingen ska behöva stå utanför för att man inte har råd att åka med.

Så jag bestämde mig för att möjliggöra för fler att åka med sitt lag på läger, genom att göra lagförsäljningen enklare, smidigare och roligare, genom att sälja omtyckta och lättsålda produkter online.  Du kan tillsammans med ditt lag nå dina mål och stolt representera en hälsosam livsstil.

Så här säger tre framgångsrika personer om

Nisse och SMARTCLUB

Jag lärde känna Nisse under hans tid på Handelshögskolan i utbildningar och genom samtalen vi hade.

Nisse stack ut som student genom sitt driv, nyfikenhet och kreativitet och som person genom sin sociala förmåga och varma närvaro.

Jag tror inte Nisse nöjer sig med mindre än en smart lösning som alla vinner på och jag tror på Nisse.

Micael Dahlen

Professor, School of Economics

Nisse sommarjobbade på WSP och hjälpte mig och affärsområdet Advisory med utredningsarbete.

Nisse är duktig, trevlig och målinriktad. Får saker gjort och du har trevligt i hans sällskap.

Nisse har erfarenhet som professionell basketspelare lång erfarenhet av idrottsrörelsens många möjligheter och utmaningar. Detta i kombination med hans kunskaper inom ekonomi och Nisses personlighet borgar för att det kommer att gå bra. Dessutom finns det stort behov av att stärka och utveckla svenskt föreningsliv.

Fredrik Bergström

Affärsområdeschef, WSP Advisory

I met Nisse while I was recruiting him to play for my team DB. I was immediately impressed by the questions he asked me and the answers he gave to the questions I asked him.

As a person I would describe him as very professional but at the same time , a great ” team guy”. I saw him as a potential captain of our team.

I EXPECT him to be very successful, he has drive, and he is intelligent and he is ”likable”.

Charles Barton

Legend and basketball coach,